Doe mee

Let op: deze functionaliteit is alleen voor de website van Leergeld NL

Laat kinderen meedoen! Leergeld ondersteunt kinderen uit gezinnen met geldzorgen. We vinden het belangrijk dat elk kind echt kan meedoen. Jouw bijdrage zorgt ervoor dat elk kind kansrijk is en kennis, vaardigheden en eigenwaarde ontwikkelt.


Doe mee als donateur

Eenmalige gift

Je kan een eenmalige gift geven op twee manieren:

  1. Zelf een donatie overmaken op rekeningnummer NL 68 RABO 0103 9618 79 ten name van Stichting Leergeld Lochem
  2. Direct een donatie doen via iDeal door onderstaand formuliertje in te vullen.

Via onderstaand formulier kun je eenvoudig een eenmalige donatie doen via iDeal.Periodieke gift
Door elke maand of ieder jaar een vast bedrag te geven, kunnen we beter bouwen aan Stichting Leergeld in Lochem. Het geeft ons de mogelijkheid om met meer zekerheid kinderen te helpen.

Doe een periodieke gift:

  1. Download de overeenkomst via deze link
  2. Vul hem in en mail naar leergeldlochem@gmail.com of stuur naar:
    Postbus 230, 7240 AE Lochem

We hebben een ANBI status. Daardoor kan je jouw gift aftrekken van de belasting tijdens de belastingaangifte.

Doe mee als partner / begunstiger

Werk mee aan de toekomst van kinderen. Stichting Leergeld Lochem is altijd op zoek naar partners en begunstigers. Partners en begunstigers kunnen bedrijven, instellingen, clubs of particulieren zijn, die via een financiële bijdrage, producten en/of diensten hun steentje willen bijdragen.

Bel naar 06 - 40 44 20 76 om de mogelijkheden voor samenwerking te bespreken. Of mail naar leergeldlochem@gmail.com. Wij zien uw telefoontje of mail graag tegemoet!

VACATURE: COÖRDINATOR

Ben jij samen met de andere coördinator de spin in het web?

Je bent de schakel tussen het bestuur en de vrijwilligers, de intermediairs. Je beoordeelt aanvragen van gezinnen, je begeleidt de intermediairs bij hun werkzaamheden, je onderhoudt contacten met samenwerkingspartners zoals het jeugdfonds, de gemeente, vluchtelingenwerk en vele anderen.

Kortom, je doet graag veel verschillende dingen en je kunt goed communiceren. Veel van je werk is vraag gestuurd, het beantwoorden van mails en werken met aanvragen in ons administratieprogramma. Enige handigheid met de computer is vereist.

Taken

Je bent medeverantwoordelijk voor de goede afwikkeling van alle aanvragen, informatieve vragen en de overige werkzaamheden op kantoor.

Bij het beoordelen van aanvragen hanteer je een vast kader, maar bij onduidelijkheden is er overleg met de intermediair, een organisatie als het Jeugdfonds (JFSC) of een zwembad bijvoorbeeld.

De coördinator stemt af met het bestuur en organiseert een aantal keren per jaar een bijeenkomst met alle intermediairs.

Vereisten

Vanzelfsprekend heb je affiniteit met onze doelgroep, kinderen uit gezinnen die het niet zo breed hebben. Je werkt graag samen met anderen, je kunt goed luisteren en ook knopen doorhakken. Je maakt je vertrouwd met het Leergeld administratieprogramma waarin beoordelingen vastgelegd worden.

Je hebt een HBO werk- en denkniveau.

WAT VRIJWILLIGERS NODIG HEBBEN

😇Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

WAT WIJ VRIJWILLIGERS AANBIEDEN

💸 Vrijwilligersvergoeding

🤝 Extra begeleiding