Doe mee

Let op: deze functionaliteit is alleen voor de website van Leergeld NL

Laat kinderen meedoen! Leergeld ondersteunt kinderen uit gezinnen met geldzorgen. We vinden het belangrijk dat elk kind echt kan meedoen. Jouw bijdrage zorgt ervoor dat elk kind kansrijk is en kennis, vaardigheden en eigenwaarde ontwikkelt.


Doe mee als donateur

Eenmalige gift

Je kan een eenmalige gift geven op twee manieren:

  1. Zelf een donatie overmaken op rekeningnummer NL 68 RABO 0103 9618 79 ten name van Stichting Leergeld Lochem
  2. Direct een donatie doen via iDeal door onderstaand formuliertje in te vullen.

Via onderstaand formulier kun je eenvoudig een eenmalige donatie doen via iDeal.Periodieke gift
Door elke maand of ieder jaar een vast bedrag te geven, kunnen we beter bouwen aan Stichting Leergeld in Lochem. Het geeft ons de mogelijkheid om met meer zekerheid kinderen te helpen.

Doe een periodieke gift:

  1. Download de overeenkomst via deze link
  2. Vul hem in en mail naar leergeldlochem@gmail.com of stuur naar:
    Postbus 230, 7240 AE Lochem

We hebben een ANBI status. Daardoor kan je jouw gift aftrekken van de belasting tijdens de belastingaangifte.

Doe mee als partner / begunstiger

Werk mee aan de toekomst van kinderen. Stichting Leergeld Lochem is altijd op zoek naar partners en begunstigers. Partners en begunstigers kunnen bedrijven, instellingen, clubs of particulieren zijn, die via een financiële bijdrage, producten en/of diensten hun steentje willen bijdragen.

Bel naar 06 - 40 44 20 76 om de mogelijkheden voor samenwerking te bespreken. Of mail naar leergeldlochem@gmail.com. Wij zien uw telefoontje of mail graag tegemoet!

Doe mee als vrijwilliger

Zet je in voor de mensen in jouw omgeving. Leergeld Lochem is altijd op zoek naar betrokken vrijwilligers. Op dit moment hebben wij een vacature voor een administratief medewerker voor de dinsdag- en donderdagochtend.
Wij bieden een functie met een grote mate van zelfstandigheid. Je werkt in een klein, enthousiast team met een collegiale werksfeer. Het betreft een vrijwillige functie van 6 uur per week op kantoor. Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op via deze pagina of bel ons op dinsdag- of donderdagochtend tussen 9.00 - 12.00u op 06-40442076.